Warning: A non-numeric value encountered in /home/imaginep/public_html/100logo/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5560

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

Următorul Acord se constituie ca un angajament legal între Dumneavoastră și proprietarii și administratorii site-ului imaginepeople.ro, numit în continuare „100Logo”, și compania S.C. Maia Green S.R.L., numită în continuare „Imagine People” sau „Noi”). Prin utilizarea 100Logo, acceptați implicit și necondiționat termenii acestui Angajament.

Ultima actualizare: Iunie, 2017.

  1. Utilizarea 100Logo

Prin accesarea și utilizarea acestui site, acceptați și garantați faptul că ați împlinit vârsta minimă legală pentru a folosi 100Logo și că veți răspunde juridic față de toate responsabilitățile legale ce vă parvin prin folosirea acestui site.

Toate imaginile și descrierile lor, precum și prezentările lor în general de pe 100Logo, denumite în continuare „Logo-uri”, se află în proprietatea Imagine People și sunt protejate de legile internaționale de drepturi de autor. Folosirea fără licență, a Logo-urilor mai sus amintite, este strict interzisă.

Folosirea Logo-urilor este reglemntată la punctul 3 al prezentului accord.

Imagine People își dă toată silința pentru a furniza informații cât mai exacte asupra Logo-urilor și serviciilor furnizate de către 100Logo. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor noastre, există posibilitatea de a întâlni erori de tipar sau de natură tehnică. Imagine People nu poate fi tras la răspundere pentru nicio daună provocată de inexactitatea oricărei informații de pe 100Logo.

  1. Plăți și politica de rambursare

Toate achizițiile sunt finale, cu toate aceastea aveți dreptul să vi se restituie în totalitate plata dacă Logo-ul în cauză este defect sau dacă a existat o eroare în procesarea plății Dumneavoastră. De asemenea nu se vor efectua niciun fel de rambursări dacă Logo-ul nu este folosit sau dacă nu se potrivește scopurilor Dumneavoastră. Pentru a ne informa în legătură cu fișierele defecte, vă rugăm să luați legătura cu noi folosind formularul de contact de pe 100Logo.

  1. Drepturile de autor

Toate logo-urile de pe 100Logo se află sub incidența drepturilor de autor și sunt în proprietatea Imagine People. Logo-urile sunt protejate de legile dreptului de autor naționale, tratatele internaționale în vigoare și alte legi aplicabile și nu pot fi copiate sau reproduse în niciun fel. Drepturile Dumneavoastră de a folosi logo-ul comandat fac obiectul acestui Acord. Prin prezenta, vă acordăm licență perpetuă, exclusivă, netransferabilă și unipersonală, care permite unei persoane să utilizeze logo-ul în termenii și condițiile explicate în acest acord.

Prin prezenta, ați luat la cunoștință și sunteți de acord că prin achiziționarea unui logo, dreptul de proprietate al acestuia este transferat către Dumneavoastră. Cu toate acestea, sunteți de acord să nu comercializați, închiriați, oferiți spre folosire, sublicențiați sau orice alt tip de transfer al Logo-ului sau a dreptului de folosință către nimeni altcineva. Puteți totuși transfera Logo-ul către un terț în scopul de a produce sau fabrica materialele ce conțin logo-ul sau pentru a permite afișarea sau publicarea, cu condiția ca aceste părți terțe să respecte, de asemenea, normele stipulate în prezentul Acord. Beneficiarul final al materialelor sau machetelor realizate veți fi Dumneavoastră sau angajatorul Dumneavoastră.

Prin cumpărarea unui logo vă vom ceda toate drepturile de utilizare a acestuia. Astfel, vă garantăm că un alt cumpărător nu va putea să-l achiziționeze după ce dumneavoastră ați efectuat plata pentru comanda plasată, acel logo devenind „indisponibil”.

Imagine People își păstrează dreptul să folosească logo-ul ales de dumneavoastră cu titlu de prezentare în portofoliul de realizări.

  1. Politica de confidențialitate

100Logo colectează anumite informații despre utilizatorii săi în scop statistic, de securitate și pentru a avea posibilitatea contactării acestora. Nu se vor stoca niciunfel de informații de genul numerelor de card de credit sau alte informații de acest tip. Imagine People va păstra în siguranță datele colectate, nu le va vinde către terți și nu le va face publice. Dacă ați bifat căsuța de acceptare a Newsletter-elor, veți putea primi ocazional e-mail-uri din partea noastră. Din respect pentru clienții noștri și pentru a proteja mediul înconjurător, nu trimitem niciun fel de înștiințări nesolicitate tipărite prin poștă.

  1. Garanții și răspunderi

100Logo și logo-urile sunt oferite „ca atare”. Nu oferim niciun fel de garanții, explicite sau implicite, în legătură cu niciun logo, cu site-ul, legate de acuratețea oricăror informații sau de orice tip de drepturi sau licențe în baza acestui acord inclusiv, dar fără a limita nu oferim niciunfel de garanții de comercializare ori satisfacere a vreunei nevoi specifice. Imagine People nu asigură sau garantează faptul că 100Logo sau logo-urile vor corespunde cerințelor dumneavoastră sau că utilizarea site-ului va fi neîntreruptă sau fără erori.

6. Mențiunile de merit

Când logo-ul este folosit într-un context editorial sau în orice alt vehicul media în care menționarea sursei reprezintă o normă, Imagine People solicită menționarea meritului asupra logo-urilor folosite în următoarea formă: ©Grafică / Imagine People. Puteți de asemenea, dacă mediul permite, insera și link-ul către logo sau site.

7. Rezilierea

Prezentul acord este reziliat automat, fără preaviz, dacă nu veți respecta vreuna dintre dispoziţiile sale. Dacă Dumneavoastră sunteți partea ce doriţi rezilierea Acordului, veți distruge logo-ul împreună cu toate copiile sale. Rezilierea prezentului Acord nu afectează în niciun fel obligaţiile de plată existente.

© Imagine People, 2017

error: Content is protected !!