Ce este un slogan și de ce am nevoie de el ?

Sloganul este o construcție lingvistică scurtă, pregnantă, ușor de reținut ce este folosită în publicitate. Aceasta are mai multe utilități. În primul rând, sloganul este un descriptor al proiectului / afacerii voastre, dar în același timp subliniază și aportul unic, elementul diferențiator al acestuia, respectiv acesteia.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea unuia, trebuie să știi că noi avem în oferta noastră servicii de copywriting, dar și de consultanță.

Ce modificări se pot face pentru logo-ul ales?

În pachetul achiziționat este inclusă modificarea titlului și a tagline-ului afacerii dvs. Pentru modificări cromatice, de conținut, schimbarea font-ului, dimensiuni și alte declinări va exista un cost suplimentar.

Ce primesc pentru 100 de ron?

Odată logo-ul achiziționat, vei primi pentru el: fișierul .ai (vectorial – este folosit adesea în materialele pentru print), fișierul .png (fundal transparent – folosit adesea în web) și fișierul .jpeg (fundal alb – folosit în rețele sociale și minunat pentru previzualizări).

Cum plătesc?

După ce trimiți comanda, vei primi detaliile plății pe e-mail. Aceasta va putea fi făcută prin transfer bancar conform unei facturi emise de noi.

Logo-ul achiziționat îmi aparține?

Da! Îl poți folosi ca imagine reprezentativă pentru tine / business-ul tău și pe materiale publicitare online sau offline.
Dar nu vei putea să vinzi mai departe (reselling) logo-ul sau chiar părți ale acestuia și nici nu vei putea să îl prezinți ca fiind realizat de tine. Vezi mai multe lucruri în secțiunea de termeni și condiții.

 

Putem utiliza materialele realizate de noi cu titlul de prezentare în portofoliul nostru.

© Imagine People, 2016 – 2017

error: Content is protected !!